Týden s Dominicem

Naši školu navštívil Dominic Srivalsan z partnerské Hilderstone College.

V neděli (5.2.) jsme jej s Renatou Johnovou (která celou spolupráci zařídila) slavnostně vyzvedli na letišti.

V pondělí Dominica čekala společná výuka angličtiny s Jitkou a odpoledne se zapojil (anglicky) do francouzštiny s Aničkou.

V úterý dopoledne the arts with Liběnka. Potom naši studenti provedli Dominica společně s Heather a s Jitkou po staré Praze, včetně zastávky na lunch. Dumplings nebo knedlíky – to bylo v tu chvíli jedno… Je skvělé, že si studenti vyzkoušeli být průvodci po naší matičce stověžaté, navíc v angličtině.

Breathing in, breathing out… to byla středeční jóga s Ingou a Dominicem, následovaná word-formation v češtině i v angličtině s Marínou a Harry Potterem. A nakonec Dominicem vedené story creative writing.

Čtvrteční dopoledne patřilo biology module s Jarkou a potom znovu dvouhodinovka s Dominicem – film o Brodstairs, o Hilderstone College atd., no a na závěr Dominicova návštěva v hodinách španělštiny u Susan.

V pátek studenti reflektovali celý týden. Vnímají v setkání s Dominicem velký přínos, a tak jsme se dohodli, že tato setkávání budou pokračovat. A do budoucna plánujeme i certifikace.

Velké poděkování patří všem našim učitelům, zejména pak Renatě, která celou spolupráci nastavila, o Dominica se starala a pozorovala, jak se nám všem daří.

Užili jsme si to a těšíme se do Hilderstone College!

Vaše Gymnázium ARTION

Chcete s námi zůstat 
v kontaktu

Pozvěte nás do své pošty a my vám jednou za čas pošleme
to nejzajímavější z ARTIONu.

Váš e-mail je u nás v bezpečí.

Sledujte nás

Na našem Facebooku a Instagramu se pořád něco děje.